Články

Kurz základů víry 2021-2023

Aktuality, Základy víry | Martin Staněk | 9.11.2021 19:00

  • Kurz je určen těm, kdo byť jen vzdáleně uvažují o přípravě k tzv. iniciačním svátostem církve, to znamená ke křtu a zároveň biřmování (pro dosud nepokřtěné dospělé) nebo pouze k biřmování (pro již pokřtěné dospělé, kteří však neprošli žádnou náboženskou praxí jsou tedy také de facto konvertité). Kurz je vhodný i pro ty, kdo přicházejí z jiných církví. 
Příprava trvá jeden a půl roku. Nový kurz se otevírá v úterý 9. listopadu 2021 v 19 hodin. Všechna další setkání probíhají v týdenním intervalu. 

Pokud nestihnete úvodní setkání, nevadí, přijďte některé následující úterý. Kurz se koná v kostele Nejsvětějšího Salvátora.
 
ZDE se prosím registrujte, máte-li zájem o přípravu ke křtu, a to i pokud ještě nejste plně rozhodnuti, nejedná se o závazné přihlášení.  
ZDE se prosím registrujte, máte-li zájem o přípravu k tzv. pomalému biřmování, a to i pokud ještě nejste plně rozhodnuti, nejedná se o závazné přihlášení.  
 
  • Vedle výše uvedeného programu se každoročně otevírá zkrácený půlroční kurz přípravy na svátost biřmování pro dospělé praktikující katolíky, kteří pravidelně docházejí ke svátostem. Nejbližší kurz proběhne od listopadu 2021 do Velikonoc 2022, proces přihlašování byl již ukončen. S případnými dotazy se můžete obrátit na adela.muchova@farnostsalvator.cz
 
Obecné informace o kurzu: [email protected], 222 221 339;   speciální dotazy:  Martin Staněk [email protected]  tel.: 222 221 339
 
 
 

Související články

Komentáře