Články

Kurz Základy víry 2019-2021

Aktuality, Základy víry | Veronika Mynaříková | 8.10.2019 19:00

Kurz je určen vážným zájemcům o přípravu k tzv. iniciačním svátostem církve, to znamená ke křtu a zároveň k biřmování (pro dosud nepokřtěné dospělé) a pouze k biřmování (pro již pokřtěné dospělé). Kurz je vhodný i pro ty, kdo přicházejí z jiných církví. Příprava trvá jeden a půl roku. Nový kurz se otevírá v úterý 8. října 2019 v 19 hodin. Všechna další setkání probíhají v týdenním intervalu. 
Pokud jste nestihli úvodní setkání, nevadí, přijďte následující úterý 15. října 2019 v 19 hodin. Kurz se koná v sakristii (vchod přes nádvoří Klementina). 
 
Zde se prosím registrujte, máte-li zájem o přípravu ke křtu, a to i pokud ještě nejste plně rozhodnuti, nejedná se o závazné přihlášení. 
Zde se prosím registrujte, máte-li zájem o přípravu k tzv. pomalému biřmování, a to i pokud ještě nejste plně rozhodnuti, nejedná se o závazné přihlášení. 
 
Vedle výše uvedeného programu se každoročně otevírá zkrácený půlroční kurz přípravy na svátost biřmování pro dospělé praktikující katolíky, kteří  pravidelně docházejí ke svátostem. Nejbližší kurz proběhne od října 2019 do Velikonoc 2020. Zájemci o bližší informace o tento program ať vyplní kontaktní formulář ZDE a dostaví se na úvodní schůzku 8. října 2019 v 19:00 hodin.
 
Obecné informace o kurzech: Martin Staněk [email protected]
Místem konání kurzů je sakristie kostela Nejsvětějšího Salvátora  (kudy do sakristie)
 
 

Související články

Veronika Mynaříková

Komentáře