Články

Úvodní víkendy Kurzu základů víry 2021 - 2023

Základy víry | Martin Staněk | 20.12.2021 11:34

Srdečně zveme všechny nové zájemce o křest a tzv. pomalé biřmování v rámci kurzu Základy víry k úvodním víkendovým setkáním s týmem doprovázejících v exercičním domě v Kolíně (nad Labem) a výjimečně i v Praze na Fortně (viz níže). 

POZOR: vzhledem k rychle se zhoršující epidemické situaci (leden, únor 2022) chceme účastníky požádat nad rámec systému O-N ještě o PCR test, platný při vstupu do kláštera. Děkujeme za vaše pochopení, safety first.

Co se bude dít:
Strávíme společně dva dny v exercičním domě, seznámíme se mezi sebou, prodebatujeme vše, co se nevešlo do dotazů v rámci úterních přednášek, odpočineme si, ztišíme se i rozveselíme, budeme se ptát i odpovídat... Na sobotu plánujeme komorní mši jen pro nás a možná i nějaký film a zábavu na večer. A kdyby úplně nemrzlo, tak večer bude i táborák.

Začátek: příjezd do kláštera je možný mezi 17 a 18. hodinou. Program začíná společnou večeří v 18.30 (prosíme počítejte i se zpožděními vlaků)
Zakončení: nedělním poobědovým úklidem, tedy cca ve 14.30.

Ubytování: 
Ve dvoulůžkových pokojích, v případě nutnosti je k dispozici velice omezený počet jednolůžkových pokojů a v případě velkého zájmu jsou i některé třílůžkové. 
Celodení stravování je zajištěno přímo v domě.

Cena/ Kolínské centrum spirituality /:

Lůžko na dvoulůžkovém pokoji s plnou penzí: 1800 Kč.
Cena za jednolůžkový pokoj s plnou penzí: 2700 Kč. (k dispozici pouze 4 pokoje)
Lůžko na třílůžkovém pokoji: 1500 Kč.

Je možné požádat o individuální slevu.
A naopak, je možné zaplatit libovolnou sponzorskou cenu. Děkujeme za vaši podporu.

Cena za víkend je kalkulována za ubytování stravu a služby kláštera, o kurzovné se postaráme sami.

Platba: převodem na účet 1933882329/0800 nebo hotově na místě. Variabilní symbol je vždy datum pátečního začátku kurzu (tedy např. 21042022)

Odhlášení a stornopoplatky:
Odhlášení nebo přehlášení na jiný termín je možné emailem na adrese info@farnostsalvator.cz. Při zrušení účasti 14 až 7 dní předem účtujeme storno poplatek 200,- Kč, při zrušení 6 a méně dní předem účtujeme 30% z ceny za lůžko na dvoulůžkovém pokoji (poukažte na č. účtu výše včetně var. symbolu s popiskou STORNOPOPLATEK). V případě neomluvené neúčasti účtujeme 70% celkové ceny. V době pandemické vlny, kdy se jedná o zdravotní důvody či nařízenou karanténu, neúčtujeme žádné stornopoplatky.

S sebou: přezuvky, Bibli, psací potřeby (spacák, ručník ani povlečení není třeba) 

adresa: Kolínský klášter - Centrum spirituality a duchovních cvičení (bývalý kapucínský klášter), Kutnohorská 26, Kolín (mapa


Doprovázejí (střídavě): pomalé biřmovance a zájemce o křest: Tomáš Halík, sr. Denisa Červenková, Martin Staněk, Samuel Prívara SJ

 

Termíny a přihlášky (všechny tři kurzy jsou obsahově totožné)

Víkend 21. - 23.1. 2022 KZV 1A  PŘIHLÁŠKA ZDE  (doprovázejí Tomáš Halík, Samuel Prívara a Martin Staněk) 

!ZRUŠENO!  Víkend 4. - 6.2. 2022 KZV 1B  (doprovázejí Samuel Prívara, Tomáš Halík a Martin Staněk)  
(Náhradou se víkend 1B bude konat 25.-26. března v Praze na Fortně a je již obsazen.)

Víkend 18.- 20.2. 2022 KZV 1C  PŘIHLÁŠKA ZDE (doprovázejí: Martin Staněk, Tomáš Halík a s.Denisa Červenková) 

 

Vaše dotazy k volným místům (a přehlašování či odhlašování)  adresujte na farní asistentku paní Kateřinu Černou: [email protected], tel: 222 221 339.
Speciální dotazy ohledně kurzu jako takového směřujte na koordinátora farnosti a kurzu Martina Staňka na [email protected]., 603 804 190

 

 

 

 

Související články

Komentáře