Články

Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby

Aktuality | Kateřina Černá | 8.12.2021 19:30

Ve středu 8. prosince od 19.30 se v našem kostele již tradičně rozezní Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby v podání Sboru a Orchestru Univerzity Karlovy pod vedením dirigenta Haiga Utidjiana. Sólisté: Eva Müllerová (soprán), Jana Ehrenbergerová (alt), Stanislav Mistr (tenor), Petr Sejpal (bas). Na varhany zahraje Martin Maxmilian Kaiser.

Sbor a orchestr UK u nás hraje bez nároku na honorář, za což mu patří velký dík. Výtěžek z benefice bude věnován na podporu neziskové organizace Dům tří přání, která pomáhá ohroženým dětem a rodinám v náročných životních situacích. Dům tří přání existuje už dvacet let a mimojiné provozuje zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, které nese název  Dům Přemysla Pittra v pražské Ruzyni nebo Centrum pro děti Mezipatro a Centrum pro rodiny na Smíchově.

 

Pro vstup na koncert platí hygienická nařízení ve smyslu O-N, tedy u vchodu bude nutné se prokázat dokladem o očkování nebo prodělané nemoci prostředctvím certifikátu. Děkujeme za vaše pochopení.

Benefiční koncert bude streamován v přímém přenosu na farní youtube kanál ZDE. (záznam)
Přispět můžete i na dálku, a to prostřednictvím odkazu Darujme: Podpora zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc - Dům Přemysla Pittra pro děti | Darujme.cz

 

Související články

Kateřina Černá

Komentáře