Články

Kurz základů víry 2019 pokračuje

Aktuality, Základy víry | Martin Staněk | 13.10.2020 19:00








Kurz Základy víry 2019 - 2021 pokračuje 

!Oproti původním předpokladům letos bohužel neotevřeme zrychlený kurz pro nové biřmovance. Důvodem je jednak koronavirová situace, jednak fakt, že některé z akcí pro stávající adepty biřmování včetně biřmování samotného ještě nemohly proběhnout. Mrzí nás to, ale srdečně vás zveme k přípravě, která se otevře v říjnu 2021. Pro bližší informace k tomto neotevíranému kurzu prosím kontaktujte Adélu Muchovou na mailové adrese [email protected].

Pro zájemce o křest dospělých, případně biřmování již pokřtěných, ale dosud ještě nepraktikujících dospělých, platí nadále otevření nového jedenapůlletého kurzu v říjnu 2021, tak jak je u nás obvyklé. Nakolik však hygienická situace dovolí, umožňujeme vážným zájemcům účastnit se nezávazně úterních přednášek společně s již probíhajícím kurzem. Ostatní zájemce (již pokřtěné, praktikující, či prostě chtivé vzdělání) prosíme o shovívavost a vyčkání na lepší časy, počty míst jsou opravdu nyní velmi omezené. Děkujeme všem za pochopení.

 

Probíhající kurz přípravy na křest a biřmování, který začal v říjnu 2019, pokračuje opět první (tentokrát ONLINE) poprázdninovou schůzkou v úterý 13.10. v 19 hodin (účastníkům bude zaslána mailem pozvánka ke streamu). Další schůzka 20.10. bude také online. 
Chystáme také podzimní i jarní víkendová setkání v Kolíně, termíny podzimních (3A, 3B, 3C) jsou již zveřejněny na webu na obvyklém místě.

Pokud se situace zkomplikuje a nebude nám umožněno scházet se fyzicky, pokusíme se najít náhradní řešení, např. v podobě online setkávání. Biřmování online však bohužel nabídnout nemůžeme :-(

Více informací ke kurzu najdete na webu nebo je  poskytne Martin Staněk ([email protected])

Těšíme se na vás.

Tomáš Halík, Petr Vacík, Martin Staněk, Marek Orko Vácha, s.Denisa Červenková, s.Irena Göbelová, Adéla a Petr Muchovi a další.

 

 

Související články

Komentáře