Články

Akce pro salvátorské na Karmelu Edith Stein

Aktuality | Martin Stanek | 10.2.2011 10:38

Pravidelný týdenní program na Karmelu Edith Steinové (Jinonická 22, Praha 5 – Košíře)

(platí během akademického roku)

po 19.00 Eucharistie + agapé. Po mši je možné jednak zůstat na čaj, kafe, drobné pohoštění podle liturgické doby, momentálních možností domu či štědrosti příchozích. Celebruje: Libor Ovečka SDB, Petr Havlíček SJ. Jan Regner SJ, Prokop Brož (KTF Praha).
po 20.00 Přehlídka řeholníků / Host měsíce. Cca 1x měsíčně se s představiteli pražských řeholních domů, jejich spiritualitou, životem a historií.

Jednou za čas mezi nás v pondělky zavítá host z různých oborů umění, vědy, kultury apod.

čt 17.30 Mše pro rodiče s malými dětmi. Každý třetí čtvrtek v měsíci.
čt 19.00 Terezie Avilská: Cesta dokonalosti. Cyklus duchovní četby. Každý druhý čtvrtek v měsíci. Více viz www.cestanahoru.org.

Jak se k nám na Karmel dostanete:

jste-li už v Praze, jeďte tramvají č. 6, 9, 10 směr Motol, vystoupí se na zastávce Klamovka, první ulice vlevo je Jinonická (za 5 minut chůze od tramvaje jste u domu č. 22).

Vedle toho je možné přijet individuálně strávit den (pro vzdálenější příp. i víkend) na Karmelu Edith Steinové v Praze, v Jinonické ul. 22 (Praha-Košíře) a účastnit se „běžného provozu“ kláštera, ztišit se nebo uspořádat si osobní rekolekce. Domluva možná na níže uvedeném tel. čísle nebo mailové adrese. Podrobnější info k jednotlivým akcím najdete obvykle na www.cestanahoru.org, případně na adrese [email protected] či na tel. 257 21 24 26 (sestra Denisa).

Aktuální informace na www.cestanahoru.org

Komentáře