Články

Víkendy KZV v Kolíně - druhá řada

Základy víry | Martin Staněk | 24.3.2022 10:40

Srdečně zveme všechny nové zájemce o křest a tzv. pomalé biřmování v rámci kurzu Základy víry k druhé řadě víkendovek s týmem doprovázejících v exercičním domě v Kolíně (nad Labem).

Téma:
Bible a spiritualita. Jak zacházet s Biblí, ochutnávka práce s biblickým textem

Co se bude dít:
Strávíme společně dva dny v exercičním domě, otevřeme knihu knih a zkusíme se do ní více ponořit. Odpočineme si, ztišíme se i rozveselíme, budeme se ptát i odpovídat... Na sobotu plánujeme komorní mši jen pro nás a večer bude na zahradě oheň.

Začátek: příjezd do kláštera je možný mezi 17 a 18. hodinou. Program začíná společnou večeří v 18.30 (prosíme počítejte i se zpožděními vlaků)
Zakončení: nedělním poobědovým úklidem, tedy cca ve 14.30.

Ubytování: 
Ve dvoulůžkových (v případě většího počtu i třílůžkových) pokojích, k dispozici je i několik málo jednolůžkových pokojů za příplatek.  
Celodenní stravování je zajištěno přímo v domě.

Cena:

Cena za víkend je kalkulována za ubytování stravu a služby kláštera, o kurzovné se postaráme sami.

Lůžko na dvoulůžkovém pokoji s plnou penzí: 1800 Kč.
Cena za jednolůžkový pokoj s plnou penzí: 2700 Kč. (k dispozici pouze omezený počet, záleží tedy n apořadí přihlášených)
Lůžko na třílůžkovém pokoji s plnou penzí: 1500 Kč.

Je-li pro vás obtížné zaplatit plnou cenu, je možné žádat o individuální slevu.
A naopak, je možné zaplatit libovolnou sponzorskou cenu. Děkujeme za vaši podporu.

Platba: převodem na účet 1933882329/0800 nebo hotově na místě.
Variabilní symbol je vždy datum pátečního začátku kurzu (!pouze příklad: 12032021)


Odhlášení a stornopoplatky:
Odhlášení nebo přehlášení na jiný termín je možné emailem na adrese info@farnostsalvator.cz. Při zrušení účasti 14 až 7 dní předem účtujeme storno poplatek 200,- Kč, při zrušení 6 a méně dní předem účtujeme 30% z ceny za lůžko na dvoulůžkovém pokoji (poukažte na č. účtu výše včetně var. symbolu s popiskou STORNOPOPLATEK). V případě neomluvené neúčasti účtujeme 70% celkové ceny. V době pandemické vlny, kdy se jedná o zdravotní důvody či nařízenou karanténu, neúčtujeme žádné stornopoplatky.

S sebou: přezuvky, Bibli, psací potřeby (spacák, ručník ani povlečení není třeba) 

adresa: Kolínský klášter - Centrum spirituality a duchovních cvičení (bývalý kapucínský klášter), Kutnohorská 26, Kolín (mapa


Doprovázejí (střídavě): pomalé biřmovance a zájemce o křest: Tomáš Halík, s. Denisa Červenková, Martin Staněk, Samuel Prívara SJ

 

Termíny a přihlášky (všechny tři kurzy jsou obsahově totožné)

Víkend KZV 2A  PŘIHLÁŠKA ZDE  (doprovázejí Martin Staněk a Petr Mucha) 

Víkend KZV 2B 20.-22-5- 2022 PŘIHLÁŠKA ZDE  (doprovázejí P. Samuel Prívara SJ, Martin Staněk a od soboty s.Denisa Červenková CSTF)  

Víkend KZV 2C 3.-5.6. 2022 PŘIHLÁŠKA ZDE (doprovázejí: Mons. Tomáš Halík, Martin Staněk, od soboty P. Samuel Prívara SJ) 

Vaše dotazy k volným místům (a přehlašování či odhlašování) adresujte na farní asistentku, paní Kateřinu Černou: [email protected], tel: 222 221 339.
Speciální dotazy ohledně programu: Martin Staněk - [email protected], 603 804 190.

 

 

Související články

Komentáře